Partners

Onze partners

 • Gemeente Eindhoven

  Eindhoven vormt het hart van de Brainportregio, een wereldwijde hotspot voor technologie design. Samen met Amsterdam (Schiphol) en Rotterdam (havens) is Eindhoven (hightech) een essentieel onderdeel van de moderne Nederlandse economie. In afgelopen decennia heeft Eindhoven zich ontwikkeld van fabrieksstadje naar een stedelijk ecosysteem dat creativiteit en innovatie ademt. Eindhoven herbergt meer dan 1000 startups binnen haar stadsgrenzen, evenals grote multinationals als Philips en ASML. High-tech bedrijven, designers, kenniswerkers en studenten uit de hele wereld worden aangetrokken tot deze regio die ideeën omzet in realiteit.

 • Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

  De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een onderzoeksuniversiteit, gespecialiseerd in engineering science & technology. De TU/e is internationaal gericht en tegelijkertijd sterk geworteld in het hightech ecosysteem van de regio Brainport Eindhoven. Binnen de faculteit Bouwkunde beschikt de universiteit sinds 2015 over Europa’s grootste betonprinter. De betrokken onderzoekers, onder leiding van hoogleraar Theo Salet, exploreren en ontwikkelen de mogelijkheden van geprint beton, in nauwe samenwerking met bedrijven en andere kennisinstellingen.

 • Van Wijnen

  Van Wijnen is meer dan bouwen. Ons werk gaat over mensen. Wij creëren plekken waar je graag bent en waar je je thuis voelt. Waar je jezelf kunt zijn. Plekken om te leven. Overal. Met het oog op de generaties na ons bouwen we zonder negatieve gevolgen voor het milieu en onze planeet. Samen bouwen wij aan ruimte voor een beter leven.

  Dit doen we met 1.900 betrokken en gedreven vakliefhebbers vanuit 24 locaties in Nederland. We ontwikkelen, bouwen, onderhouden en beheren. Wij geloven dat samenwerking, pro-actief handelen en kennis delen de sleutels vormen tot succes.

 • Vesteda

  Vesteda is een ondernemende belegger die zich richt op de vastgoedsector ‘woningen’ in Nederland. Vesteda belegt gelden van institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen en verzekeraars. Het totaal in vastgoed geïnvesteerd vermogen bedraagt €4,5 miljard. De verhuurportefeuille omvat circa 23.000 woningen. De woningen van Vesteda liggen hoofdzakelijk in de kerngebieden de Randstad en de Brabantse Stedenrij. Over de eerste helft van 2017 boekte Vesteda met circa 200 medewerkers een totaal resultaat van €325 miljoen.

 • Weber Beamix

  Weber Beamix kijkt altijd vooruit. Al in 2005 printen we met een handbediende 3D printer in 1 arbeidsgang een stabiele muur van betonmortel. Een wereldprimeur. Het duurde nog 10 jaar voordat de tijd en de markt rijp was voor deze innovatieve technologie. Sinds 1965 heeft Weber Beamix een reputatie opgebouwd als toonaangevend producent & leverancier van droge mortelproducten en oplossingen aan de woning- & utiliteitsbouw, de industrie en de civiele bouw. Naast de bekende geel -groene bulksilo’s op de bouwplaatsen zijn onze producten in verpakte vorm in de bouwmaterialenhandel en de “Doe het Zelf’’ te vinden. In 2008 is Weber Beamix onderdeel geworden van Saint-Gobain, de grootste en oudste producent en distributeur van bouwmaterialen ter wereld.

 • Witteveen+Bos

  Witteveen+Bos levert advies- en ingenieursdiensten op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Met meer dan 1.000 medewerkers richt het bureau zich vooral op complexe projecten, die hoogwaardige kennis en een integrale aanpak vereisen. Centraal staat de multidisciplinaire aanpak, waarbij intensief wordt samengewerkt door en met specialisten uit verschillende disciplines. Witteveen+Bos is koploper op het gebied van 3D-betonprinten. Sinds 2013 is het bureau betrokken bij de ontwikkeling van 3DCP, onder andere in het samenwerkingsprogramma met de TU Eindhoven, waarbij de ingenieurs en constructeurs verantwoordelijk zijn voor ontwerp en engineering. In verschillende samenwerkingen zijn met 3D-betonprinten al verschillende projecten gerealiseerd.